fredag 19 mars 2010

Flugor.


Har fått hem lite flugor från flugor.se. Ser jättebra ut. :) vi får väl se under påskhelgen om dom funkar. Då blir det havsöring i kivik.

6 kommentarer:

Patrik sa...

dom ser lovande ut!
jag får komma över o inspektera
nån dag snart!!

Kent Nilsson sa...

MooooHahahaha

Den asken köpte jag förra året till Kiviks resan. Det enda jag fick det året var ont i ryggen. Men i år har jag kommit på ett hemlligt knep för dom flugorna i min ask. Jag doppar dom helt sonika i Patriks Wiskyliknade rakvatten och skrämmer skiten ur fiske så dom frivilligt simmar rätt upp på land utan pardon. Si så där vad bra jag är som kommer på sånna här fina saker som gör fiskelivet så mycket enklare än att stå i knädjupt vatten och frysa arslet av sej och slita håret i småbitar bara för att fisken inte nappar. Jupp kanon bra är jag

Flyfisher sa...

Patrik:
ja, du får väl göra det!!

Kent:
Ont i ryggen?? Där ska du väl inte ha flugorna?? Men den där idén med rakvattnet kanske skulle kunna funka!! vi måste prova det!! Du är ju inte så dum som du ser ut!! ;)

Kent Nilsson sa...

Mja kunde ju inte hjälpa det ju att flugorna hamnade i ryggen. Jag somnade på stranden av ren utmattning efter 48 timmars envetet kastande rätt ut mot öppet hav, och då jag inte var i mina fulla sinnes bruk utan bara satt och stirrade rätt ut och saliven rinnande i mungipan och ett monotont mumlande att jag ska ta er era jävlar vänta bara, sen bara svartnade det och vips så låga jag över flugorna. :-)

Flyfisher sa...

nja, utmattning eller inte!! Tror nog att det var Patriks rakvatten du hade varit på!!! det kan ju lätt bli en konstig smak i munnen som gör att det rinner lite i mungipan. men men vi får se om jag kanske får samma åkomma av mina flugor i år. Isåfall får vi nog reklamera flugorna både du å jag?!?!

Kent Nilsson sa...

AAAAA tänkte inte på det. Så är det nog. Ja vi får passa oss så dom inte anfaller bakifrån i år igen. Men jag är beredd. Sen har vi ju kläckar kungen med oss. Vi kanske får anledning att studera hans förehavande om han börjar med sina kläckare.